EL MINISTERIO DE MEDIO AMBIENTE, MEDIO RURAL Y MARINO. DIRECCIÓN GENERAL DE SOSTENIBILIDAD DE LA COSTA Y DEL MAR. DEMARCACIÓN DE COSTAS EN CATALUÑA,  ha confiat en e-SCENTIA  per a la realització dels treballs de Coordinació de Seguretat i Salut i  vigilància Medi Ambiental del projecte: PROYECTO DE ORDENACIÓN Y ADECUACIÓN MEDIOAMBIENTAL DEL FRENTE MARÍTIMO DE CUNIT,Fase1.

 Tot i la senzillesa de les obres de la urbanització del Passeig Marítim de Cunit  a la zona del Càmping Mar de Cunit amb una longitud de 300 m, i una àrea de 20.500 m2 ha estat una obra molt desitjada, ja que ha donat continuïtat al passeig marítim dintre del mateix municipi de Cunit que venia continuat des del municipi de Cubelles.

 Per a l’actuació ha estat necessari la creació d'un muret de separació entre dunes, entre els espais verds s’ha traçat el carril bici de 3 m d'ample, i les diferents àrees s’han connectat per rampes que garanteixen l’accessibilitat.

 e-SCENTIA ha contribuït en els treballs de coordinació de seguretat i salut i la Vigilància Mediambiental de l’obra.

 La simbiosi entre la Seguretat i Salut i el Mediambient es troba en molts aspectes, però volem destacar un de molt rellevant i és que els materials mediambientalment respectuosos tenen menys incidència sobre la salut del treballador que l’està col·locant i també sobre el treballador que desenvoluparà el seu manteniment.

Alguns dels nostres informes tècnics han fet possible la substitució de materials menys sostenibles com plàstics per elements de fibres vegetals, de menor impacte ambiental o per fustes sostenibles (certificades) creant un ambient menys agressiu tant pels usuaris del passeig marítim, les platges i el propi medi costaner.

 Agraïm a EL MINISTERIO DE MEDIO AMBIENTE, MEDIO RURAL Y MARINO. DIRECCIÓN GENERAL DE SOSTENIBILIDAD DE LA COSTA Y DEL MAR. DEMARCACIÓN DE COSTAS EN CATALUÑA la confiança dipositada en el nostre saber fer.