DISTRIBUÏDORS AUTOMÀTICS DE BEGUDES I ALIMENTS, S.A. ha confiat en e-SCENTIA per a la realització del treball de coordinació de seguretat i salut durant l'execució de les obres de: EXECUCIÓ D'OBRA PER A LA REFORMA INTERIOR D UN LOCAL EN EL GRAN CENTRE COMERCIAL VIA 2 (LOCAL A82 I A83) A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT.

És una reforma interna d'un local comercial, formada per dues àrees principals: àrea Boutique i zona de magatzem.

La mínima interferència amb l'explotació de la resta del centre comercial al març i en la Precampanya de Nadal ha estat un dels reptes a assumir i per descomptat d'obrir abans el negre divendres, el dia ideal per gaudir d'un Ristretto intens i calent.

e-SCENTIA ha contribuït a la coordinació de les tasques de seguretat i salut per verificar totes les accions necessàries protegir els treballadors, així com els possibles vianants o usuaris del parc que podria veure's afectats per les obres, de les diferents Riscos que poden derivar de les activitats realitzades, verificant la protecció perimetral correcta i retolació, així com l'execució de l'obra i el seguiment dels procediments descrits i aprovat al pla de salut i seguretat laboral.

 Agraïm els DISTRIBUÏDORS AUTOMÀTICS DE BEGUDES I ALIMENTS, S.A. la confiança al nostre saber fer.