MANGO ha confiat en e-SCENTIA  per a la realització dels treballs de Coordinació de seguretat i salut durant l’execució del projecte de REMODELACIÓ DE LA CUINA I MENJADOR DE LA SEVA NAU CENTRAL A PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS.   

Les actuacions van consistir en la construcció d’una nova cuina completa, equipada amb mobiliari modern i noves càmeres de fred, i la remodelació del menjador per a no reduir la capacitat de places del antic.

 e-SCENTIA ha contribuït en els treballs de coordinació de seguretat i salut verificant totes les accions necessàries per protegir els treballadors de les diferents empreses contractistes presents a l’obra, i usuaris de la nau, mitjançant reunions periòdiques per a establir prioritats i necessitats donada la concurrència en el mateix centre de treball.

 Els treballs es van realitzar de forma seqüencial, mantenint en tot moment la cuina i el menjador en funcionament, ocupant els espais necessaris per a anar avançant en la construcció, reduint de forma momentània la capacitat del menjador per a poder finalment desmantellar l’antiga cuina per donar l’espai necessari al menjador amb un ambient més modern.

 e-SCENTIA safety culture