Quan vaig decidir estudiar una carrera tècnica, especialitzada en el sector de la construcció, el meu pare em va mirar estranyat i va callar, la meva mare es va preocupar molt va remugar durant uns quants dies més però en abonar la matrícula va veure que estava decidida.

Vaig acabar els meus estudis i tal i cm era, una persona tímida i introvertida, de seguida vaig veure que estava abocada al fracàs i vaig haver de trencar aquesta barrera personal (els que em coneixeu, amb el que xerro ara!).

En el meu desenvolupament professional he trobat tot tipus d’empreses, companys de feina, caps i subordinats, alguns m’han ajudat en el meu posicionament professional, d’altres traves i més traves, però en general mantenir un lideratge professional dintre de l’obra m’ha estat fácil, no tant dintre de l’estructura empresarial, tot i així, la perseverança, la lluita continua, la dedicació, l’amor al treball, l’enfocament cap al servei i sempre ser-hi, van demostrar el meu lideratge silenciós i el meu empoderament.

La meva germana petita, quan va decidir estudiar una carrera tècnica també del mon de la construcció, va ser abraçada i recolzada per tota la família.

Des d’aquestes paraules vull agrair a totes les dones lluitadores del mon, conegudes i desconegudes així com als homes igualitaris, el haver obert una bretxa en el camí per a la igualtat, el facilitar-nos la feina i dir-vos que no esteu soles, continuem el camí cap a la igualtat i l’empoderament femení per a fer grans canvis junts a la nostra societat.

Teresa Mª Cano Rodríguez

Directora ejecutiva e-SCENTIA GLOBAL, SLU