Ja comencen les jornades amb temperatures més suaus i ens replantegem igual que a casa fer el canvi d’armari, però en aquest cas de roba laboral i d’altres epi’s. 

En sec, tornem a mirar l’armilla que portàvem l’octubre passat i veiem que la lluentor pràcticament ha desaparegut, i ens podem preguntar perquè?

Bé, la roba de treball té un màxim de cicles que pot ser netejada, a partir d’aquests cicles, les característiques per a les que ha estat dissenyada no es garanteixen.

El nombre màxim de cicles de neteja recomanats apareixerà al costat dels símbols de neteja, si tenen uns requisits específics al respecte com, per exemple, és el cas de la roba de senyalització d'alta visibilitat.

La roba de protecció d'un sol ús s'ha de marcar amb la frase "No reutilitzable". Ha de quedar clar de manera que, en cap concepte, s'utilitzi la peça per segona vegada ja que això posaria l'usuari en una situació de risc agreujada pel fet de pensar que està protegit quan no és el cas. Es pot utilitzar, a més, el pictograma corresponent:

Per si voleu tenir més coneixements sobre el tema us convidem a llegir la NTP: 769 Ropa de protección: Requisitos generales.